Individuele begeleiding

Klopt jouw leven nog bij wie jij bent op dit moment?

 

 

Je bent klaar voor verandering, voor persoonlijke ontwikkeling. Je wil graag meer balans, bezieling, kracht & energie, beter functioneren, (ander) zinvol werk, betere relaties… Je bent er aan toe om te reflecteren en je bewust te worden van wat je denkt, voelt, doet en wat echt belangrijk voor je is. Vanuit een toenemend bewustzijn groei je stap voor stap toe naar het maken van intrinsieke keuzes en het handelen in lijn met je waarden en je belangrijkste doelen.

van moment tot moment bewustere keuzes maken

 

Door het ontwikkelen van opmerkzaamheid, het onderzoeken van jouw waarden en overtuigingen, het aanbrengen van focus en positieve gewoonten, ben je in staat om jouw purpose daadwerkelijk te leven. Onder purpose verstaan we dat wat jouw leven betekenisvol maakt. Of vanuit een diepere laag gezegd: daar waar jouw innerlijke kracht en vreugde samenkomen met wat de wereld nodig heeft.

Een traject onder begeleiding van Hello Purpose vraagt moed en discipline en is tegelijkertijd een cadeau aan jezelf. Wij helpen jouw natuurlijke wijsheid te herontdekken, je visie verder vorm te geven en te laten landen.  Middels concrete en praktische opdrachten en handvatten ga je hier stap voor stap mee aan de slag.

Veel van onze klanten vragen ons om begeleiding rond het thema veerkracht. Hoe blijf ik ondanks alles wat er op mij afkomt in contact met mezelf en trouw aan wat ik belangrijk vind? Hoe houd ik meer regie over mijn leven? Hoe kom ik meer in mijn kracht te staan?

Binnen organisaties is Betekenisvol Leiderschap de kapstok waaronder wij mensen begeleiden. Niet voor niks wordt er gezegd: ‘Work harder on yourself than on your job’. Leiderschap vraagt persoonlijk leiderschap. En persoonlijk leiderschap vraagt bewustwording en helderheid. Ben jij klaar voor een proces van zelfonderzoek, transformatie, wijsheid en kracht?

Wil je meer weten over ons aanbod en begeleiding? Neem contact op via onderstaand formulier of mail ons op info@hellopurpose.com.