Over ons

 

 

Hello Purpose is opgericht in 2014 door Edith Horsting en Bente Heijtel vanuit het verlangen om expertise op het gebied van leiderschap & persoonlijke ontwikkeling te vertalen naar diverse soorten trainingen en producten.

Wat ons de afgelopen 10 jaar tijdens onze leiderschapsprogramma’s en trainingen bij diverse organisaties opviel, is dat wanneer iets niet naar wens gaat, er aan de oppervlakte wordt gekeken, er nog meer ‘gas’ gegeven wordt en men voor de quick fix gaat. Dit maakt dat situaties zich blijven herhalen, dat we als mens en organisatie niet ‘groeien’. Ergernissen en stress nemen toe en scherpte, wijsheid, verbinding en bezieling gaan verloren.

Een krachtige leider maakt van moment tot moment bewuste keuzes die potentieel realiseren. Dit vraagt om ontwikkeld bewustzijn, het reguleren van gedachten en gevoelens en om een optimale afstemming en verbinding met de ander.

Essentieel in onze aanpak is het aanspreken van het potentieel tussen ‘doen & zijn’, ‘hoofd & hart’  en ‘body & mind’. Wij vergroten  bewustzijn, en daarmee impact. Wat we terughoren is dat de programma’s transformerend zijn door diepgang enerzijds en praktische en nuchtere toepasbaarheid anderzijds.

 

Bente Heijtel

Oprichter & facilitator

Edith Horsting

Oprichter & facilitator

Contactgegevens

Algemeen          info@hellopurpose.com
Edith Horsting   edith@hellopurpose.com     +31 6 39 79 76 64
Bente Heijtel     bente@hellopurpose.com     +31 6 47 32 26 68

Als wij niet bij onze klanten zijn, werken en creëren wij graag vanuit DE WERKSTAL in Kockengen.  Adres: Wagendijk 9, 3628 EP, Kockengen

 

VOLG ONS VIA

Infographic

Download hieronder onze infographic voor ons aanbod

Wil je meer weten over ons aanbod en begeleiding? Neem contact op via onderstaand formulier of mail ons op info@hellopurpose.com.

Wij nemen jouw privacy serieus. Gegevens worden gebruikt om contact op te nemen en worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

1_Privacy Statement Hello Purpose